Waarom bijdragen?

REDENEN OM FINANCIEEL BIJ TE DRAGEN AAN STICHTING BACH-COMITE AARDENBURG

De kracht van muziek

Luisteren naar live-muziek in Sint-Baafskerk is voor veel muziekliefhebbers een onovertroffen ervaring. De jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion door de Nederlandse Bachvereniging is voor velen een hoogtepunt in het jaar. Muziek raakt je, rechtstreeks in hart en ziel. Het delen van dit plezier, de soms diepe ontroering, en het doorgeven hiervan aan volgende generaties, dat is wat steeds meer muziekliefhebbers motiveert om bij te dragen aan Stichting Bach-Comité Aardenburg. De jeugd onder 18 jaar heeft gratis toegang tot alle concerten behalve de Matthäus-Passion. Jong talent bieden wij kansen. En op zaterdagen in de zomermaanden zijn er gratis toegankelijke Orgelconcerten. We geven we u graag nog een aantal redenen om financieel bij te dragen aan Stichting Bach-Comité Aardenburg.


Programmering met kwaliteit

Stichting Bach-Comité Aardenburg kan alleen met steun en giften van particulieren blijven doen wat het al sinds 1954 doett: concerten programmeren van musici en ensembles die tot de absolute wereldtop behoren. Helaas zijn de inkomsten uit kaartverkoop vaak niet voldoende om de kosten van engagementen van musici en orkesten te dekken. Met particuliere steun kan Stichting Bach-Comité Aardenburg. zijn publiek betaalbare kwaliteit blijven bieden.


Muziekeducatie

Door middel van muziekeducatie kunnen we de liefde voor muziek doorgeven aan volgende generaties. Stichting Bach-Comité Aardenburg gebruikt de financiële steun van particulieren om elk jaar kinderen kennis te laten maken met het wonder en de rijkdom van klassieke muziek. Zo investeren we samen in de ontwikkeling van muziekliefhebbers van de toekomst, en daarmee in de toekomst van Aardenburg Bachstad.


Wilt u ook bijdragen aan de ontwikkeling van Bachstad Aardenburg? Neem contact met ons op via secretariaat [at] bachcomite.nl.