BACH TICKET SHOP

Uw concerttickets koopt u via onze ticketshop. Na afhandeling van de betaling ontvang u direct de tickets met uw persoonlijke barcode in uw mailbox. Print de tickets uit of neem ze mee op uw smartphone. De barcode is namelijk uw toegangsbewijs die bij binnenkomst wordt gevalideerd.
De Bach Cantateconcerten zijn gratis toegankelijk voor jongeren tot en met 18 jaar, onder begeleiding van een betalend volwassen persoon.

Waarschuwing: er zijn ticketbureaus die onze tickets doorverkopen voor een aanmerkelijk hogere prijs. Wij adviseren u hier geen gebruik van te maken. Onze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website.

KOOP UW TICKETS

 

Ondervindt u problemen met het online bestellen dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de technische helpdesk 003292779279 voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bij uitverkochte concerten en specifieke rangen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een reservelijst.

Betaalde kaarten worden direct na betaling via email in PDF-formaat aan u toegezonden. Dit is tevens uw plaatsbevestiging. Print de PDF uit en neem deze mee naar de uitvoering.

De ticketshop van Bachstad Aardenburg ondersteunt de meest gangbare online betaalsystemen van Nederland en België.

Indien u geen gebruik maakt van internetbankieren kunt u in de shop kiezen voor bankoverschrijving. Uw tickets worden dan gereserveerd. U heeft een week de tijd om het bedrag over te maken. Betalingsdetails voor de bankoverschrijving worden via email toegezonden.

Bach-Comité Aardenburg behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren.