Schenken en donaties

SCHENKEN AAN STICHTING BACH-COMITE AARDENBURG

Schenken en doneren

Muziekliefhebbers ondersteunen ons met zeer verschillende bijdragen. Daarmee zijn wij erg blij. Het stelt ons namelijk in staat een kwaliteit concertprogramma op te stellen en Aardenburg als unieke Bachstad te profileren.


Uw schenking mag, indien deze de vorm heeft van een periodieke gift, altijd volledig worden afgetrokken in box 1. De eerste 5.000 euro per jaar zelfs voor 125 procent (6.250 euro). Het tarief waartegen een schenking aan een ANBI mag worden verrekend, wordt de komende periode landelijk in vier stappen aangepast van 51.75% in 2019 naar 37% in 2023. De fiscale aftrek verbonden aan een schenking aan Stichting Bach-Comité Aardenburg houdt daarmee gelijke tred.


Elke bijdrage is van hart welkom! Ook met kleinere bijdragen kunnen wij bijzondere dingen doen en onze projecten op het gebied van muziekeducatie realiseren. U kunt hiervoor gebruik maken van rekeningnummer IBAN NL 53 ABNA 0603 6298 30 t.n.v. Stichting Bach-Comité Aardenburg. Om uitgenodigd te worden voor onze evenementen, volstaat een email naar secretariaat [at] bachcomite.nl.