parallax background

Lenny Kuhr | 26 mei 2022

BachPlus met Peter Kooy | 19 juni 2022
maart 23, 2022
 

INFO

PROGRAMMA


Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior werd uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr.
Een album waarop ze uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.
Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd: “Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken. Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt.”
Het nieuwste concert van Songfestivalwinnares Lenny Kuhr met haar muzikale bondgenoten.
Let op het aanvangstijdstip: 15.00 uur


UITVOERENDEN


Lenny Kuhr, zang
Reinier Voet, gitaar
Mischa Kool, akoestische basgitaar.


OVER HET CONCERT


Met Reinier Voet en Mischa Kool laat het drietal snaren en stemmen klinken om de snaar in ons te vinden.

 

-


- DIT CONCERT IS EEN BAAFSE BELEVING EN DAAROM VRIJ TOEGANKELIJK. U HOEFT U NIET AAN TE MELDEN, U KUNT GEWOON KOMEN. [Donatie bij de uitgang is niet verplicht doch welkom]