Lezerspromotie De Zondag


UITZONDERLIJKE PROMOTIE: INKOM NIEUWJAARSCONCERT € 25,-

Voor lezers van De Zondag


Het bestuur van Bach-Comité Aardenburg wenst u een gelukkig en muzikaal 2023! Ook dit jaar hebben we weer prachtige concerten op het programma. We starten het jaar volgens traditie met ons nieuwsjaarsconcert in de verwarmde Sint Baafskerk, met aansluitend onze nieuwjaarsreceptie.

Magnificat

Wat gebeurt er als de beste componist ooit zijn allerbeste beentje voorzet? Dan krijg je een absoluut meesterwerk zoals het Magnificat BWV 243a van Johann Sebastian Bach. Bachs Magnificat is een van zijn meest feestelijke composities waarin aria’s, duetten en koren in een snelle en boeiende afwisseling inspelen op de contrastrijke beelden en rijke dramatiek van de tekst.
Stichting Bach-Comité Aardenburg en BachPlus presenteren gezamenlijk ‘Magnificat’. Op zondag 8 januari 2023 vindt het concert plaats in de Sint-Baafskerk in Aardenburg. De uitvoering van het concert is in handen van BachPlus. Dit Belgische ensemble werkt al jaren succesvol grensoverschrijdend samen met het Nederlandse Bach-comité Aardenburg. De samenwerking wordt inmiddels over landsgrenzen geroemd. Van heinde en verre gaan muziekliefhebbers op naar de monumentale Sint-Baafskerk om te genieten van bekende en minder gekende parels.

Praktische informatie

Aanvang concert 16.00 uur, deuren open om 15.30 uur
De Sint-Baafskerk is verwarmd.
Tickets aan de kassa € 30,-.
Voor lezers van De Zondag uitzonderlijke inkom aan € 25,- (gebruik de promotiecode DEZONDAG bij het bestellen van uw tickets).
Prijs is inclusief verzorgde nieuwjaarsreceptie met hapjes en drankjes na afloop.
Jongeren tot en met 18 jaar gratis entree (onder begeleiding van een betalende volwassene).


BESTEL HIER UW TICKETS<Vriend van Bachstad

Nieuw in ons programma is de mogelijkheid om voor € 350,00 toegang te verkrijgen voor alle concerten die door ons worden georganiseerd inclusief de Matthäus-Passion. U bent dan 'Vriend van Bachstad' met een gegarandeerde plaats naar keuze op de eerste rang. Wilt u ook bijdragen aan de ontwikkeling van Bachstad Aardenburg? Neem contact met ons op via secretariaat@bachcomite.nl.